Press "Enter" to skip to content

Concrete House On the Hill

Kazunori Fujimoto Architects & Associates built a concrete house in Hiroshima, Japan with views of the sea and Itsukushima Shrine.

This house in Ajina was built on a steep slope with an uninterrupted view of the Seto Inland Sea and an interior layout that accommodates changes in levels.

The bedrooms are on the ground floor and the second floor, with the main living areas on the first floor.

At the entrance of the house there is an open kitchen and bedroom; Offers a living space of more than 4 meters.

In the kitchen, striped windows in the corners of the ceiling come to natural daylight, while the other large rectangular windows offer sea views.

The master bedroom is found on the ground floor, below the living and kitchen.

Kazunori Fujimoto Architects intentionally kept the stairwell narrow and dark, in order to emphasise the different ceiling heights of the three floors.

The modelers looked to the style of de Stijl, the Dutch workmanship development that rehearsed reflection of structures diminished to rectangular planes, to dismantle the customary box house into its essential shapes.

House in Anja’s basic insides enable inhabitants to concentrate on the loosening up climate of the Seto Inland Sea.

Kazunori Fujimoto Architect and Associates, which was established in 1998, has as of late finished a home in Ashiya with a fragile bended staircase.

CAPD additionally structured a negligible house in Tokushima with perspectives on the ocean, and Gosize constructed a solid house in Hyōgo with numerous openings that casing perspectives on an inner yard.